Slăbește cu mâncare orientală. Meniu:
LUNI
Mic dejun: Două ouă fierte cu roşii, salată verde, castraveţi, ceai sau cafea. Prânz: Supă de linte cu lipie graham.
Gustare: Fructe proaspete.
Cină: Salată fatush (salată verde, felii de roşii, sos de rodii, pătrunjel, bucăţi crocante de lipie).
MARŢI
Mic dejun: 100 g pastă de susan, lipie graham, legume, ceai sau cafea.
Prânz: 150 g cuşcuş, kebap (carne de vită sau miel cu ceapă, roşii şi vinete coapte pe foc, servite în pâine arăbească).
Gustare: Fructe proaspete.
Cină: Tabuleh (pătrunjel amestecat cu grâu bulgur şi crutoane de lipie).
MIERCURI
Mic dejun: 100 g brânză feta, cimbru şi seminţe de susan, lipie graham, ceai sau cafea.
Prânz: 250 ml supă de linte cu lipie graham.
Gustare: fructe proaspete.
Cină: 250 g orez cu stafide şi migdale.
JOI
Mic dejun: Două ouă fierte, cu sos de roşii, salată verde, castraveţi, ceai sau cafea.
Prânz: 100 g humus cu chimen şi lipie graham.
Gustare: Fructe proaspete.
Cină: Falafel (chiftele de năut, pătrunjel, ceapă tocată, servite cu legume în lipie – pâine subţire arăbească).
VINERI
Mic dejun: 100 g pastă de susan, lipie graham, legume, ceai sau cafea (cu sau fără miere).
Prânz: 250 ml supă de linte cu lipie graham.
Gustare: Fructe proaspete.
Cină: 150 g orez cu stafide şi migdale/fistic/arahide/alune, salată verde.
SÂMBĂTĂ
Mic dejun: 100g brânză feta, cimbru şi seminţe de susan, stropite cu puţin ulei de măsline, lipie graham, ceai sau cafea.
Prânz: 200 g humus cu chimen şi lipie graham.
Gustare: Fructe proaspete.
Cină: Tabuleh.
DUMINICĂ
Mic dejun: Două ouă fierte, cu sos de roşii, salată verde, castraveţi, ceai sau cafea (cu sau fără miere).
Prânz: 150 g cuşcuş, kebap.
Gustare: Fructe proaspete.
Cină: Salată fatush.
Eficienţă: Slăbeşti două kilograme în 7 zile. Slăbește cu mâncare orientală!