Slăbește cu mâncare orientală. Meniu:

LUNI

Mic dejun: Două ouă fierte cu roşii, salată verde, castraveţi, ceai sau cafea. Prânz: Supă de linte cu lipie graham.

Gustare: Fructe proaspete.

Cină: Salată fatush (salată verde, felii de roşii, sos de rodii, pătrunjel, bucăţi crocante de lipie).

MARŢI

Mic dejun: 100 g pastă de susan, lipie graham, legume, ceai sau cafea.

Prânz: 150 g cuşcuş, kebap (carne de vită sau miel cu ceapă, roşii şi vinete coapte pe foc, servite în pâine arăbească).

Gustare: Fructe proaspete.

Cină: Tabuleh (pătrunjel amestecat cu grâu bulgur şi crutoane de lipie).

MIERCURI

Mic dejun: 100 g brânză feta, cimbru şi seminţe de susan, lipie graham, ceai sau cafea.

Prânz: 250 ml supă de linte cu lipie graham.

Gustare: fructe proaspete.

Cină: 250 g orez cu stafide şi migdale.

JOI

Mic dejun: Două ouă fierte, cu sos de roşii, salată verde, castraveţi, ceai sau cafea.

Prânz: 100 g humus cu chimen şi lipie graham.

Gustare: Fructe proaspete.

Cină: Falafel (chiftele de năut, pătrunjel, ceapă tocată, servite cu legume în lipie – pâine subţire arăbească).

VINERI

Mic dejun: 100 g pastă de susan, lipie graham, legume, ceai sau cafea (cu sau fără miere).

Prânz: 250 ml supă de linte cu lipie graham.

Gustare: Fructe proaspete.

Cină: 150 g orez cu stafide şi migdale/fistic/arahide/alune, salată verde.

SÂMBĂTĂ

Mic dejun: 100g brânză feta, cimbru şi seminţe de susan, stropite cu puţin ulei de măsline, lipie graham, ceai sau cafea.

Prânz: 200 g humus cu chimen şi lipie graham.

Gustare: Fructe proaspete.

Cină: Tabuleh.

DUMINICĂ

Mic dejun: Două ouă fierte, cu sos de roşii, salată verde, castraveţi, ceai sau cafea (cu sau fără miere).

Prânz: 150 g cuşcuş, kebap.

Gustare: Fructe proaspete.

Cină: Salată fatush.

Eficienţă: Slăbeşti două kilograme în 7 zile.  Slăbește cu mâncare orientală!

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News