Jessica și-a făcut public cazul. Ea hotărâse să se mute din Noua Zeelandă în Australia. Și-a luat și inima veche cu ea, sigilată într-o pungă de plastic, în bagajul de mână.

Când a intrat la control, la aeroport, forțele de securitate au verificat dacă organul prezenta un risc pentru sănătate. Până la urmă a primit „undă verde”.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

@jessica.elenanz Replying to @carolinecharland2 In NZ we have the option to keep organs, donate them or bin them. This is due to thr Māori culture of our indigenous. 😊 #hearttransplant #humanheart #medicaltiktok #fyp #triggerwarning #organ #organdonation #surgerytiktok ♬ original sound – Nintendo

„Am stat o oră la control. Dar acum o am și este în siguranță”, a declarat Manning.

Inițial, femeia și-a donat inima cercetătorilor. Dar, după 10 luni, n-au mai avut nevoie de cord și i l-au trimis înapoi. L-a păstrat!

Faptul că este încă în viață donatorilor de organe. În 2016, medicii îi dăduseră doar doi ani de trăit, dacă nu se va găsi o inimă potrivită și un ficat nou.

După 16 luni, totul a avut un final fericit: transplantul putea începe.

Manning a suferit o operație pe cord deschis de trei ori în copilărie: când avea cinci luni, la 3 și 6 ani.

Când aveam 19 ani, am suferit de insuficiență cardiacă. La 22 de ani am fost diagnosticată cu boală hepatică. Boala de ficat s-a datorat operației pe care am făcut-o când aveam trei ani.

Jessica Manning:

Drept urmare, a trebuit să fie îndepărtat și ficatul și ambele transplanturi au avut loc în același timp.

Medicii au văzut acest lucru ca pe un mare risc, dar au decis să efectueze procedura și astfel i-au dat lui Manning o nouă viață.

Urmărește-ne pe Google News