Șoferul, în vârstă de 50 de ani, a fost prins de Poliție la scurt timp după ce a provocat accidentul rutier din Craiova.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat, sâmbătă, că bărbatul de 50 de ani, din Craiova, este cercetat pentru că a condus beat.

„În cursul zilei de 04 octombrie 2024, în jurul orei 12:05, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe strada Împăratul Traian, la intersecţia cu strada Spania, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care a plecat de la faţa locului. La scurt timp, acesta a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea autoturismul pe strada Henri Coandă, din localitate. Întrucât prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Ei au adăugat că bărbatul a fost condus ulterior la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, rezultatul analizelor de laborator indicând o alcoolemie de 3,27 g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind apoi prezentat instanţei, care a decis cercetarea sa sub control judiciar.

Urmărește-ne pe Google News