Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din județul Argeș, a fost oprit în trafic, marți, în jurul orei 12:00, pe raza orașului Copșa Mică. El se afla la volanul unei autoutilitare și, la controlul documentelor, șoferul le-a prezentat polițiștilor copia unei cărți de identitate.

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că buletinul prezentat aparține, de fapt, altei persoane, respectiv fratelui bărbatului.

„Odată stabilită identitatea persoanei în cauză, polițiștii rutieri au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Totodată, testarea alcoolscopică a indicat un rezultat de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților pentru emiterea unei măsuri preventive. Cercetările în acest dosar sunt continuate de Poliția Orașului Copșa Mică, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Urmărește-ne pe Google News