DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Sancțiunea primită de un șofer din Iași care a claxonat mașina Poliției, care staționa neregulamentar. A ajuns apoi în instanță

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

gabi58   •   31.07.2024, 19:33

nici acum nu se stie ca militia are dreptate?are intotdeauna dreptate

usernameGigel   •   31.07.2024, 19:08

Miliția mai precis, nu Poliția. Poliția are ceva mai multă prestanță, noi am rămas cu aceleași apucături, aceiasi vieri, îmbrăcați în ținuta asemănătoare cu cea a bătăușilor comuniști. Jos Guvernul!

seaman651   •   31.07.2024, 17:35

Tribunalul ar trebui sa le dea si sanctiuni tartanilor. Conducerea politiei, se aude? Ce fel de rumegatoare pasc in ograda dvs? Ce zice legea despre oprirea autovehiculului acolo unde este linie continua? Camere de bord pe toate masinile si imaginile difuzate online, in mass media si catre conducerea politiei.

CRH_RO   •   31.07.2024, 16:00

In loc sa fi in slujba cetateanului, sunt situatii, si nu putine, cand se considera deasupra cetateanului.

nocar   •   31.07.2024, 14:57

Acum 2 ani, pe strada mea , strada cu sens unic ,pe care se afla si politia municipala ,i-am facut semn unei masini care avea lejer suta, s-o lase mai moale. La vreo 15m dupa ce a trecut de mine, a oprit, s-a intredeschis portiera din dreapta, si cineva doar pe jumatate intors spre mine a grait: "ce ma, esti cu radaru ? bagami-.... ...... ..ta ", si si-a vazut de drum. Initial am crezut ca a fost cineva de o anumita etnie, judecand dupa comportament si volanul pe dreapta. Fiind o masina usor de recunoscut, audi albastru decapotabil cu volan pe dreapta , xx-04-VAA, am vazut-o ulterior de multe ori parcata in fata politiei. Este doar o intamplare la care m-am gandit instantaneu cand am citit articolul, si care arata un comportament de multe ori abuziv si iresponsabil, de la varful pana la baza ierarhiei.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close