La o zi după ce în România o rețea de șoferi de TIR din Argeș și Dâmbovița care timp de 6 ani au furat combustibil și mărfuri din camioane în Germania, Franța și Austria era destructurată, un al camionagiu, tot din Argeș, jefuia un coleg într-o parcare din nordul Franței.

Șoferul, care e din Pitești, a fost prins la scurtă vreme după furt, fiind urmărit de un jandarm în civil care supraveghea locul de odihnă.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Totul s-a întâmplat în parcarea Aire de La Sentinelle Ouest, pe A2, lângă Valenciennes și hoțul a furat motorină din rezervorul TIR-ului altui român. Nicolae Valentin Soare a postat pe mai multe grupuri ale șoferilor de pe Facebook întreaga poveste și fotografii cu hoțul aflat în custodia poliției.

„Azi noapte, poliția din Franța m-a trezit că am fost făcut la motorină, eram în pace, pe A2, la Sentinelle de lângă Valenciennes. Polițistul era civil și a zis că în 15 minute colegii lui vin cu hoțul. Vă pun poze cu individul, camion și remorcă și vă rog distribuiți. Felicitări poliției franceze”, a scris șoferul.

Postarea a fost distribuită de zeci de ori și sute de comentarii au însoțit-o. Majoritatea spuneau că șoferii români fac de mulți ani plângeri la poliția franceză, dar abia acum agenții au început să supravegheze noaptea parcările de camioane și astfel să surprindă hoții, mulți dintre ei români, în flagrant delict.

Urmărește-ne pe Google News