Imediat după accident, șoferița în vârstă de 25 de ani a coborât pentru a acorda primul ajutor copilului, sunând la 112. Acesta a fost rănit și transporat la Spitalul Județean Baia Mare, pentru mai multe investigații.

Până la sosirea autorităților, șoferița a fost nevoită să se ascundă într-un magazin, pentru că cei care au venit la fața locului au fost la un pas să o linșeze.

Mașina femeii a fost distrusă , la fel ca și magazinul în care s-a ascuns, fiind nevoie de intervenția a 8 echipaje de poliție și 3 echipaje de jandarmerie.

„Evenimentul rutier a degenerat într-un un scandal, motiv pentru care la locul producerii s-au deplasat mai multe echipaje de ordine publică și jandarmerie, care au reusit aplanarea conflictului. Polițiștii au constatat faptul că, mai multe persoane, aflate în apropiere, au provocat distrugeri autoturismului implicat în accidentul rutier, după producerea acestuia”, se arată în comunicatul IPJ Maramureș.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Femeia nu a depus până acum plângere pentru agresiune, însă polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere, vătămare corporală din culpă, precum și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Rezultate BAC toamnă 2024. Notele, publicate pe edu.ro.

Urmărește-ne pe Google News