„Am fost implicată în accidentul rutier cu mașina de poliție care venea de pe Bulevardul Burebista, am fost implicată în acest accident în calitate de victimă. Accidentul s-a produs în urma neacordării de prioritate din partea mașinii de poliție care susținea că era în misiune, însă nu a avut mijloacele de avertizare acustice și luminoase în funcțiune”, a spus șoferița, care a trimis redacției și fotografii de la locul accidentului.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Ea a adăugat că „nu ni s-a prezentat ordinul de serviciu de deplasare al misiunii”, că „mașina poliției a traversat pe roșu și cu viteză o bandă de circulație și șina de tramvai” și că a fost lovită, în accident fiind implicate, spune femeia, trei mașini.

Șoferița a susținut că mașina poliției nu avea asigurare auto și că a constatat acest lucru după ce a verificat. „Ulterior, după o scurtă verificare, am constatat că mașina poliției nu avea asigurare. Numărul mașinii de poliție a fost ascuns în portbagaj după impact, acesta a fost dezvăluit la insisțentele mele”, a transmis șoferița, care s-a prezentat ca fiind Barbu Alina.

Poliția Rutieră a anunțat marți, 15 octombrie, că o autospecială de la Arestul Preventiv, care circula cu semnalele luminoase și sonore activate, a lovit un autoturism la intersecția Calea Dudești-Bulevardul Burebista. Potrivit informațiilor Libertatea, în mașina poliției erau și doi bărbați reținuți. Șoferița s-a declarat surprinsă, în declarația acordată Libertatea, că cei doi au fost transportați cu Dacia Logan, nu într-un regim special.

Urmărește-ne pe Google News