Fata a scăpat doar cu o fractură la un picior, dar s-a ales cu doar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentul s-a petrecut pe DN56, în localitatea Basarabi. Tânără venea cu autoturismul din direcția Calafat-Craiova când a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, apoi porțile de acces într-o curte.

„Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânără a fost rănită ușor. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a precizat reprezentantul IPJ Dolj, citat de Observator TV.

Astăzi, a avut loc un grav accident rutier pe DN 1, soldat cu un mort și patru răniți, între care un copil (GALERIE FOTO). Traficul e blocat, între Cluj-Napoca și Huedin.

FOTO – Facebook.com


Citește și… FOTO/ Alternative la Valea Prahovei, aproape de Bucureşti. Cazare la cramă, trasee de enduro sau turism balnear la Valea Doftanei, Cheia și Breaza


 

Urmărește-ne pe Google News