Șoferul a fost externat din spital în cursul zilei de luni și a fost adus la sediul Brigazii Rutiere pentru a fi audiat cu privire la evenimentul petrecut în noaptea respectivă. El a declarat, cu seninătate, că nu știe de ce a lovit nu mai puțin de nouă mașini și că habar n-are de ce a condus pe contrasens.
Întrucât prelucrarea probelor biologice de catre I.N.M.L. dureaza câteva zile, incă se așteaptă rezultatul acesteia, pentru a se stabili dacă șoferul se afla sub influența substanțelor stupefiante.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul care conducea o mașină înamtriculată în Spania a lovit trei mașini în zona Pieței Rahova din București. El nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri, ci a început o cursă în viteză spre centrul Capitalei, urmărit de mașinile de Poliție. În zona Pieței Unirii, șoferul a lovit alte patru mașini, apoi a pornit pe contrasens pe Calea Victoriei, unde a avariat alte două autoturisme. Bărbatul nu a oprit, deși polițiștii care îl urmăreau au tras cinci focuri de arma în direcția automobilului condus de acesta. În cele din urmă, autoturismul a fost scăpat de sub control şi a intrat într-un stâlp, la intersecția dintre Calea Victoriei și bulevardul Dacia.
 

Urmărește-ne pe Google News