Polițiștii au stabilit, în urma verificărilor, că șoferul, un tânăr de 19 ani, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă în Sighetu Marmației. Gigi Z. a pierdut controlul autoturismului care s-a ciocnit violent de o autoutilară aflată în afara drumului.

Impactul a fost atât de violent încât BMW-ul a ajuns într-un șanț. Șoferul și cei patru pasageri au rămas încarcerați. Teo, un tânăr de 18 ani (foto), a fost găsit fără suflare de medici.

Teo (18 ani) a murit în accidentul din Sighetu Marmației

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost scrise de prieteni pe pagina de Facebook a tânărului care a murit în accident.

Ce e cu asta unde e Dumnezeu când chiar avem nevoie de el. Nu de mult a murit un pieren drag și acuma altul! Ce credință am mai putea avea noi după ce se întâmplă atâtea. Teo era un băiat de milioane zâmbăreț tot timpul foarte sociabil lucrător. Chiar merita asta? Unde e Dumnezeu în momentele astea? a scris Vlad.

Nu pot să cred că ai plecat atât de repede ! Toate se întâmplă într-o secunda scurta si nu-ți dai seama! 😰😭😭😨😵Sper ca Dumnezeu acolo sus să aibă grija de tine! Dumnezeu sa te ierte si să te odihnească în pace suflet blând! Condoleante familiei! 😱😢😭 scrie Andreea.

Soarele vieții a apus pentru o finta atât de draga noua. În acest univers al tristeți ne rămân stelele amintirilor care sa ne aline durerea. Teo ai fost un băiat minunat, o finta blândă, înțelegătoare, și un om bun,nustiu cine o sa ne mai bine dispună!Dar vei rămâne printre amintiri! Drum bun spre cer Teo Mon😭😭😢Condoleanțe familiei😭 scrie Ana-Maria.

Gigi Z, șoferul mașinii, și ceilalți trei pasageri au fost transportați la Spitalul de Urgență Baia Mare.

„Două victime sunt internate la secția Reanimare iar o victimă este interntă la secția Ortopedie. Șoferul, din păcate, este în moarte cerebrală.” a declarat dr. Vasile Pop, managerul Spitalului Județean din Baia Mare, conform vasiledale.ro.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina sa de Facebook, șoferul care a provocat accidentul avea permis de conducere din august 2018.

sursă foto: vasiledale.ro


Citește și Singurul român care va alerga între Los Angeles și Las Vegas, 550 de kilometri! „Am avut pantofi cumpărați de la second-hand și peticiți de cizmar”


 

Urmărește-ne pe Google News