Ciprian Sora prefera sa manance bine si sanatos. Avand in vedere ca e luptator de performanta, Sora opteaza pentru un meniu lejer, normal. “Sunt om de categorie mai mare si sunt un gurmand. Nu prea gatesc, pentru ca nu stiu sa fac multe, in afara de cartofi sau orez. Nu tin regim, dar inainte de meci mananc atent si elimin grasimile. Carne de porc nu mananc deloc, pentru ca e prea grasa, poate doar de pofta, din cand in cand. Prefer carnea de vita si cea de pui si sunt adeptul mancarurilor traditionale romanesti.
Dimineata mananc fulgi de porumb cu lapte, iar inaintea unei competitii beau oua batute cu miere. La pranz, mananc intotdeauna o ciorba sau o supa cu smantana, pentru ca imi place foarte mult. La felul doi, ori optez pentru o salata bulgareasca cu ulei de masline si un muschi de vita la gratar, ori pui sau muschi de vita la gratar cu garnitura de orez si cu salata de castraveti murati sau o salata de vara.
La desert nu renunt niciodata. Imi comand ori fructe, ori prajituri cu ciocolata, de regula tiramisu. Seara, depinde. Daca am program de mers la sala, atunci mananc un piept de pui la gratar cu legume sote, iar daca nu trebuie sa merg la sala, a-tunci prefer sa mananc fructe, portocale sau banane, pentru o digestie mai buna”, ne-a marturisit luptatorul K1 si Local Kombat Ciprian Sora.