Chiar dacă și patronul de la Realitatea TV făcuse anterior o astfel de cerere, numai partenerul său, afaceristul Octavian Ţurcan a avut câștig de cauză. La termenul de ieri, acesta a solicitat înlocuirea judecătoarei Camelia Bogdan, pe care a acuzat-o că s-ar fi antepronunțat asupra vinovăției lui.
Țurcan ceruse ca magistratul să-i ridice, pe o perioadă scurtă, interdicția de a părăsi România motivând că trebuie să meargă la Chișinău la înmormântarea unei rude. Judecătoarea i-a respins însă solicitarea spunându-i că el este acuzat de lucruri foarte grave. Astăzi, magistrații care au judecat recuzarea lui Țurcan i-au dat dreptate omului de afaceri și, în acest context, Camelia Bogdan va fi obligată să predea ştafeta unui alt coleg de-al său.
În acest dosar, Vântu, șoferul său, Alex Stoian, şi omul de afaceri Octavian Țurcan sunt acuzaţi că, ani la rând, l-ar fi susţinut cu bani pe Nicolae Popa. Acesta a fugit în Indonezia înainte să fie condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul privind prăbuşirea Fondului Naţional de Investiții (FNI).

Urmărește-ne pe Google News