Întrebată de ce nu a cerut ordin de restricție împotriva soțului său, Claudia Focșa a spus că „nu este necesar”, având în vedere că a părăsit domiciliul conjugal.

„Mă mut la casa mamei mele, la Brăila, și aici îmi voi continua viața. Deci am considerat că nu am nevoie de acest ordin de protecție”, a explicat femeia.

De asemenea, aceasta a mărturisit faptul că dorește să divorțeze de Dumitru Focșa. Claudia Focșa a mai declarat că au mai fost incidente, dar că „acum a fost ceva mai grav”.

„Incidente și conflicte în familie au mai fost de-a lungul celor 13 ani de când suntem împreună. Nu a fost ceva peste care să nu putem să trecem, dar acum a fost ceva mai grav. Poate a fost un cumul de mai mulți factori, cu un consum de alcool, stres. Are o fire mai impulsivă”, a spus femeia.

Femeia a sunat în timpul nopții de miercuri spre joi la 112 și a reclamat că este agresată de Dumitru Focșa.

În urma incidentului, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, partidul AUR a transmis că a demarat o anchetă internă în acest caz, iar dacă deputatul va fi găsit vinovat, acesta riscă să-și piardă toate funcțiile pe care le deține în cadrul partidului.

Urmărește-ne pe Google News