La scurt timp după emisiune, Gabriel a întâlnit-o pe Ana Maria Stoica, iar din 2019 cei doi erau căsătoriți. Zilele trecute, bărbatul, aflat în închisoare, unde ispășește o pedeapsă de trei ani pentru trafic de persoane și cultivarea și deținerea, fără drept, de droguri pentru consum propriu, a aflat despre moartea tragică a femeii. Ana Maria a fost ucisă în Olanda, unde locuia de câteva luni.

Conform publicației Noordhollands Dagbald, în acest caz au fost reținute trei persoane. Poliția a efectuat trei arestări în cadrul anchetei cu privire la moartea femeii de 34 de ani, într-o casă din Zaandam.

Victima a fost găsită fără viață într-o casă de pe Pieter Latensteinstraat duminică, 8 septembrie 2024. Doi bărbați de 19 și 30 de ani din Amsterdam și un bărbat de 51 de ani din Amstelveen au fost arestați marți, fiind suspectați de implicare în moartea femeii.

Ana Maria a fost găsită moartă în casă, duminică după-amiază, după ce o persoană cu care femeia avea o întâlnire a sunat la poliție îngrijorată că nu s-a prezentat. Ofițerii au mers la casa de pe Pieter Latensteinstraat, au spart ușa și au găsit-o fără viață.

Polițiștii confirmă că femeia a fost victma unei infracțiuni, însă mai multe detalii nu au fost făcute publice. Suspecții se află în prezent în custodia poliției.

FOTO: Wowbiz

Urmărește-ne pe Google News