Ioana nu a vrut să depună plângere împotriva soțului ei, care are deja o condamnare cu suspendare, de 9 luni, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice.

„Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi.

Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece.

Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a declarat Ioana pentru Imact.ro.

Fostul iubit al Ioanei Simion a făcut primele declarații

Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei Simion, cu care Ilie Năstase ar fi avut câteva conflicte în trecut a recunoscut că a sunat-o pe aceasta, de Sfântul Ion, pentru a-i ura la mulți ani!

„De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit.

Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei.

N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare, pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate.

Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a declarat Nick Rădoi, potrivit Click.

Urmărește-ne pe Google News