Sinwar și soția lui, Abu Zamar, care ține în mână ceea ce pare a fi o geantă Hermes de lux, preferată de celebrități și miliardari.

Cei doi soți pot fi văzuți împreună cu cei doi fii mici ai lor prin tunelul îngust, imaginile fiind surprinse la ora 22.45, pe 6 octombrie 2023, și date publicității de Forțele de Apărare ale Israelului la sfârșitul săptămânii trecute.

„În timp ce locuitorii din Gaza nu au bani pentru mâncare, vedem încă o dovadă a dragostei pentru bani a lui Yahya Sinwar și a soției sale”, a scris pe X purtătorul de cuvânt al IDF, Avichay Adraee, lângă o captură video în care apare femeia.

Aceasta ține în mână ceea ce pare a fi poșeta extrem de scumpă din piele neagră.

„Soția lui Sinwar a intrat în buncăr împreună cu el pe 6 octombrie, având o geantă Birkin estimată la aproximativ 32.000 de dolari?!, a scris Adraee.

Creierul operațiunii din 7 octombrie 2023

Yahya Sinwar, creierul operațiunii din 7 octombrie 2023, s-a căsătorit cu Abu Zamar în 2011, la doar câteva săptămâni după ce acesta a fost eliberat dintr-o închisoare din Israel, în urma unui schimb de prizonieri.

Imaginile arată că Sinwar a făcut mai multe incursiuni prin tunel pentru a duce diverse bunuri, baxuri cu sticle de apă și perne.

Acest videoclip a fost găsit de forțele israeliene în urmă cu câteva luni.

IDF l-a vânat pe Sinwar imediat după atacurile din 7 octombrie 2023 și în cele din urmă l-a ucis miercurea trecută. Soldații i-au descoperit cadavrul în timp ce căutau prin moloz, după un atac aerian în Tel al-Sultan.

Urmărește-ne pe Google News