Bărbatul susține că polițiștii care l-au întâmpinat l-au ignorat în demersul lui. Din acest motiv, s-a dus la Constanța ca să anunțe că soția sa este de negăsit.

„Am mers la poliție și nici nu m-au băgat în seamă. Mi-au zis să aștept că se interesează ei pe unde este și ce face. Deja tot satul știa unde este și ce face. Dacă am văzut că nu mă bagă în seamă, m-am dus la Tulcea că la Greci nu m-au băgat în seamă și m-am dus și am dat-o dispărută pe 12 iulie și la trei zile au găsit-o decedată în apartament. Pe 15 iulie au găsit-o ei, dar pe mine m-au anunțat pe 19”.

Soțul Deliei susține că a fost sunat de cei care au intat în posesia mașinii soției sale și i-au cerut un contract de vânzare-cumpărare.

„Și pe data de 10 m-au sunat niște indivizi că au mașina mea și că vor contract de vânzare-cumpărare”, a spus soțul primei victime. Reamintim că în urma crimei, toate bunurile victimei au dispărut, iar mașina sa a fost vândută în Bulgaria.

Ies la suprafață detalii tulburătoare despre trecutul lui Nicolae Mitrea „Șacalul”

Cazierul lui Nicole Mitrea, principalul suspect în cele două crime care au îngrozit România, este înțesat de fapte penale. Conform Antena 3, la 17 ani a agresat sexual un minor.

A primit o pedeapsă aflată în contradicție cu fapta sa, astfel că peste un an era în libertate și din nou acuzat că a agresat sexual un minor. De data asta, o fata de 15 ani.

„A violat-o pe fata mea cea mare. Avea 15 ani. A luat-o de pe stradă, băiatul ăsta a luat-o de pe stradă cu bicicleta, şi a dus-o la o casă părăsită. Acolo şi-a bătut joc de ea”, a declarat mama fetei violate. Pentru că nici de data asta nu a fost pedepsit pentru faptele sale, Nicolae Mitrea a ajuns să fie suspectul principal în cazul celor două crime de pe litoralul românesc.

Urmărește-ne pe Google News