Pentru un preț „de bază” de 500 de euro , el apare incognito la nunți, unde spune că, de fapt, marea dragoste a miresei, care i-a promis că vor fugi împreună.

„Dacă ai îndoieli sau nu vrei să te căsătorești și nu știi cum să refuzi, nu-ți mai face griji, voi veni și distruge nunta ta”, a scris Ernesto, într-un anunț.

Trebuie doar să-mi spui ora, locul și data. Voi apărea în mijlocul ceremoniei spunând că sunt marea iubire a vieții tale și vom fugi împreună, mână în mână.

Deși totul a a început ca o glumă, avalanșa de cereri l-a făcut pe Ernesto să ia în serios afacerea. Rezervările au crescut vertiginos, iar bărbatul a devenit „fully booked”.

@yahorasonsoles 👀 Un negocio que rompe matrimonios: se ofrece a destrozar tu boda por 500 euros. La propuesta de Ernesto triunfa entre los recién casados: „Si tienes dudas o no te quieres casar y no sabes cómo negarte, no te preocupes, yo me opondré a tu enlace”. .#YAS #boda #rompebodas #casarte #matrimonio #risas ♬ sonido original – Yahorasonsoles

„Fiecare palmă, 50 de euro în plus”

„Am evenimente programate până în decembrie”, a spus „spărgătorul de nunți”, care a mărturisit că a fost bătut de membrii familiei nemulțumite. „Fiecare palmă este 50 de euro”, declară el.

Fiecare palmă are o valoare de 50 de euro. Fac un efort să fug, dar, de fiecare dată când sunt prins și lovit, trebuie să plătiți mai mult.

Ernesto Reinares Varea a clarificat că serviciile sale nu se limitează la mirese și se aplică și mirilor, scriind în anunțul său că este „potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați”.

„Știu că poate părea o glumă, dar nu este”, a insistat „antreprenorul”.

Urmărește-ne pe Google News