DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

SPECIALII ROMÂNIEI. S-a votat interdicția de a cumula pensia cu salariul, dar Ciucă și Isărescu le pot încasa în continuare. Vor fi exceptate de la lege și unele dintre instituțiile publice cu cele mai mari salarii

« Înapoi la articol

Comentarii (11)

TZTZ   •   29.06.2023, 11:16

Teapa...

Don_Quijote   •   29.06.2023, 09:36

Mai e ceva neclar cu acest cuplu (PSD-PNL)? Și-au votat privilegiile în continuare, iar pensiile speciale mai încolo, mai după 2040, pe bune? cât de proști ne credeți? Cred că e timpul ca aceste două partide să plece acasă, nu la anu', ci acum!

Elenuca   •   29.06.2023, 07:26

In sustinerea amendamentului se motiveaza cu necesitatea de a atrage oameni noi ,talente in elitele binecuvantate cu aceste beneficii dar ce vedem noi este ca ...sunt aceeasi oameni de zeci de ani .In ce priveste premierea acestor permanenti ai politicii (deci majoritar aceeasi de 20 de ani de cand sunt speciialele) e invers proportionala cu consecintele deciziilor care le au luat . Dar chiar si asa ,faptul ca exista legea asta speram sa mai atenueze presiunea de la nivelele in ferioare de a cere neincetat posturi ,beneficii si avansare ,fara de fapt sa si faca ceva pentru ...tara si partid . Legea era necesara ,eu presupun ca prin exceptii se cauta sa asigure trecerea ei ,necontestatrea si aplicarea . Pentru ca mai e drum lung pina sa ajunga in executie .

CRH_RO   •   28.06.2023, 23:03

Hotiiiii baaaaa!

Mihai771   •   28.06.2023, 19:49

Leprele violeaza poporul roman in fiecare zi si poporul roman se uita ca un retard in loc sa il ia de cap si dea cu violatorii de pamint...vezi chestia asta la francezi,englezi sau oriunde altunde in lume...sintem o tara bananiera conduse de indivizi care ne stau pe grumaj si ne sug ultima picatura de singe...singura diferenta e de clima...GREVA GENERALA MAMELUCILOR!!!!

Vruum   •   28.06.2023, 16:59

Specialii specialilor, luați și un supliment de la poporul recunoscător: 4M!

nova1975   •   28.06.2023, 16:03

Ciolacu 2021-Pleaca ai nostri vin ai vostri...ei raman tot ca prosti Ciuca 2023-Pleaca ai nostri vin ai vostri...ei raman tot ca prosti. ***ce or sa se mai mire ca ultimii fraieri cand Sosoaca o sa faca majoritatea cu Simion...bah,dar o si meritati !!! Astept cu nerabdare sa vad cum o sa va impiedicati pe scari si o sa va aruncati de la ferestre ca in mareata Rusie.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Jumbo   •   28.06.2023, 15:54

Parazitii ăștia, *** vor suge in continuare sângele poporului. EI NU MUNCESC DAR TRAIESC. DE CE?

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

anonimus   •   28.06.2023, 13:31

in tara asta legea e lege doar pt prostime :(

Andan09   •   28.06.2023, 13:21

Hahaha...! Dovada ca societatea romaneasca e doar o gluma buna... In opinia mea, politicienii nici n-ar trebui sa aibe salariu caci se presupune ca fac asta din dragoste de tara si, prin urmare, a fi politician/demnitar/ales e mai mult o vocatie decat o meserie... doar ca, din moment ce e platita, devine tragic o meserie si aceasta vine cu interese personale... iar interesul personal primordial este banul... de aici si toate aberatiile: speciali si alte alea.. Eu as fi de parere, daca tot este politica o meserie, ca cine vrea sa intre in domeniu sa dea un test mai intai: -la istorie- sa vedem cat de patriot este si ca stie care e drumul tarii prin istorie -la lb. Romana- sa fim siguri ca e patriot si ca se poate exprima corect, mai ales cand e vorba de legi - si la psihiatrie/psihologie... cred ca stiti de ce. Si atunci putem spune: da, dom'le, asta e patriot si are intentii bune... ar fi la minim caci nu e totuna sa ai intentii cu sa fii capabil, a putea... ca doar "drumul catre iad e pavat cu intentii bune", dar macar am fi pe aproape... Numa' bine!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close