DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

„Spitalul de copii din Kiev, lovit direct de o rachetă rusească”, afirmă ONU. Momentul în care proiectilul lovește clădirea

« Înapoi la articol

Comentarii (26)

Catalin08   •   09.07.2024, 16:42

Cand am spus ca Rusia a bombardat Kievul intentionat, si o face de cand a invadat Ucraina, bombardand civilii... si nu doar ca a bombardat Kievul, a bombardat un spital de copii si o maternitate, spitalul ala era cel mai mare spital de copii din Ucraina!!! Unde e prea credinciosul nazist Putinache sa ne explice el noua iar cum el e defapt mesia, adica intruchiparea satanica a tot ceea ce are umanitate mai rau de oferit?

gri57   •   09.07.2024, 16:17

au aparut imbecilii utili sau trolli rusi - ca si la MH117 cand au doborât rușii avionul civil Malaysian Airline toti *** cu 3 neuroni sau cei de la ferma de troli din SP au început ca grohăie ca ucrainenii au doborât avionul nu ei cu BUK .... asta știu si asta fac rușii - omoara civili , iau pământul altora cu japca si mint ca tot ei sunt victime ...Ruskyi Mir - crime , deportări in masa , război , masacre , propaganda de ultima speță

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

rubberdukey   •   09.07.2024, 16:10

lasa ca avem încredere deplină in putin conducatorul rușilor. nu a mintit cu nimic. e cel mai sincer fost agent kgb.

Irdumitru   •   09.07.2024, 15:44

Da da, la fel precum racheta din polonia sau cea din moldova. Sa nu mai vorbim de tacul pe care si l-au bubuit singuri ucrii. Nu va mai crede nimeni !!!

    Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   09.07.2024, 18:18

    Irdumitru   •  09.07.2024, 15:44

    Da da, la fel precum racheta din polonia sau cea din moldova. Sa nu mai vorbim de tacul pe care si l-au bubuit singuri ucrii. Nu va mai crede nimeni !!!

    Nu e nicio rachetă, e hologramă americană ca pe 11 septembrie când americanii au distrus singuri WTC cu laserul lui Coandă de pe orbită. Auzi, Dmitri, iar v-a pus cineva apă în alcoolul metilic?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close