De doua zile, un barbat isi cere dreptatea cocotat pe Arcul de Triumf. Ilie Ramblie (47 de ani) s-a urcat pe monument duminica la pranz, sperand ca asa isi va rezolva problema locuintei. Politia si pompierii au venit sa vada despre ce e vorba si au incercat sa-l convinga sa se dea jos. Nu au reusit. Ieri dupa-amiaza omul era tot acolo.

Ilie Ramblie s-a urcat pe Arcul de Triumf afisand un banner pe care scrie ca imobilul in care locuia a fost vandut fraudulos, iar pentru rezolvarea problemelor sale doreste sa vorbeasca cu Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.

In multimea de politisti, pompieri si gura-casca, un tanar facea curse intre oamenii legii si baza Arcului de Triumf. Era ‘negociatorul, omul care timp de sapte ore s-a chinuit, duminica, sa-l convinga pe Ramblie sa se dea jos. Nu a reusit decat sa-l calmeze, pentru ca barbatul a refuzat sa coboare. ‘Din cate am aflat de la protestatar, totul a pornit de la un litigiu comercial, care a inceput in 2003 si a durat pana in 2007. Exista o hotarare de executare silita din partea instantei, care trebuie sa se aplice luni (n.r. – ieri). Ramblie cere o conventie civila cu firma care este proprietara casei in care a locuit pana acum, ne-a spus ‘negociatorul, fara a-si dezvalui identitatea.

 

Urmărește-ne pe Google News