Managerul Spitalului de Urgență Floreasca, Claudiu Turculeș, a declarat, luni, pentru Libertatea, că una dintre victime a fost adusă cu un elicopter SMURD, patru au ajuns cu o mașină de transport victime multiple, o alta a fost transportată cu ambulanța, iar alte două au venit cu mașina proprie.

Dintre cei opt răniți, șase au rămas internați, iar cei doi răniți care au venit singuri, au fost investigați și apoi au fost lăsați să plece, primind recomandări de tratament.

Dintrei cei cinci răniți în accident care au ajuns la Spitalul ”Sfântul Pantelimon”, care au vârsta între 21 și 50 de ani, doi sunt în stare gravă, la Secția de Terapie Intensivă și alți doi sunt internați în secțiile Chirurgie și Ortopedie.

Cea de-a cincea persoană rănită este o femeie însărcinată, a cărei stare nu este gravă, ea fiind în supraveghere, a declarat, pentru Libertatea, managerul spitalului, Dragoș Davițoiu.

O persoană au murit şi alte 14 au fost rănite duminică după-amiază într-un accident în care au fost implicate șase autoturisme, în apropiere de Urziceni.


Citește și VIDEO | Negustorii de sânge de la Centrul de Transfuzie Sanguină Craiova, discuții șocante cu ofițerii sub acoperire de la DGA: ”E bine două bastoane? Da, da, cât ai matale!”


 

Urmărește-ne pe Google News