Nu era încă ora șase când la vama Urziceni a oprit un autoturism în care se afla și individul căutat de poliție pentru asasinarea unei femei, barman într-un local aflat la doi pași de gara din Satu Mare. Cum polițiștii de frontieră aveau deja semnalmentele criminalului și datele sale de identitate, individul a fost dat jos din autoturism sub pretextul unui control de rutină și invitat într-o cameră să răspundă  unor întrebări suplimentare. Avea cu el doar geantă burudușită cu 318 pachete de țigări, cel mai probabil furate din barul unde a comis tâlhăria urmată de uciderea bietei barmanițe. La finele micului interogatoriu, Ștefan Roman a fost predat judiciariștilor sătmăreni care erau pe urmele sale și mai apoi procurorilor care coordonează ancheta. Trecuseră mai puțin ce trei ore de la asasinat și Roman era în fața anchetatorilor pentru audieri.

A vrut să iasă din țară, spre Ungaria, cu o mașină

”Bărbatul se afla într-o mașină care se îndrepta către Ungaria, prin vama Urziceni. Compararea datelor sale de identitate cu cele furnizate de polițiștii care-l semnalaseră pe plan local a dus la prinderea lui. A fost dus într-o cameră de reținere unde i s-a confirmat identitatea după care a fost predat polițiștilor cu tot cu o geantă în care avea 318 pachete de țigări cu timbru fiscal românesc, cel mai probabil furate din barul unde a comis omorul. Prezența sa în respectivul autoturism face acum obiectul unor cercetări pentru a se afla dacă șoferul îi era complice sau habar nu avea că transportă un criminal”, ne-au declarat surse judiciare.

Chiar în timp ce ucigașul ei mai era în bar, femeia a sunat la o colegă de serviciu. Apoi a  murit.

Cu cel mult trei ore înainte, Ștefan Roman a dat buzna în barul Casablanca din apropierea gării din Satu Mare, și s-a năpustit asupra barmaniței. Lovită cu brutalitate, femeia s-a stins chiar în timp ce individul cotrobăia prin local după bani și după cine-știe-ce bunuri. Surse judiciare vorbesc despre faptul că victima ar fi sunat cu ultimele puteri la o colegă de serviciu căreia i-a cerut ajutorul chiar în timp ce  asasinul ei mai era încă bar. Apoi, din cauza gravelor leziuni, barmanița, care avea 43 de ani, a murit.

 

Urmărește-ne pe Google News