Steven Seagal, Reprezentantul Special al Ministerului de Externe al Rusiei pentru legăturile umanitare ruso-americane, nu exclude varianta să ajungă și el pe front dacă va fi necesar. Actorul american a afirmat acest lucru în documentarul său „În numele justiției”.

I-a scris lui Putin la o zi după începerea războiului

El a spus că la o zi după începerea războiului i-a scris o scrisoare președintelui rus Vladimir Putin.

„I-am scris că acum vom vedea cine sunt adevărații noștri compatrioți, cine sunt prietenii noștri și cine sunt dușmanii noștri. Voi fi alături de președintele meu și voi lupta cu președintele meu”, a spus Steven Seagal.

Pe 10 octombrie, Steven Seagal a arătat imagini cu soldații capturați de batalionul ucrainean Azov (organizație recunoscută ca teroristă și extremistă, interzisă în Rusia) într-o colonie din Yelenovka, lângă Donețk.

Steven Seagal, decorat cu „Ordinul Prieteniei” de Vladimir Putin

Pe 31 mai, Steven Seagal, cetățean al Rusiei din anul 2016, a fost decorat cu „Ordinul Prieteniei” de către președintele Vladimir Putin pentru „contribuția sa la dezvoltarea cooperării culturale și umanitare internaționale”. Distincția i-a fost înmânată personal de către liderul de la Kremlin.

„Majoritatea oamenilor din această încăpere au dat totul din dragoste pentru Rusia și în sprijinul acesteia. Le mulțumesc! Dar, mai presus, spectaculoasa, strălucitoarea, altruista conducere a președintelui nostru pentru țara-mamă nu poate fi calculată și descrisă în simple cuvinte. Vreau să-i mulțumesc personal pentru distincția de astăzi, dar mai ales pentru tot ce a făcut pentru Rusia în lume”, a spus Seagal în fața lui Putin.

Urmărește-ne pe Google News