„Chiar dacă sărbătorile ar trebui să fie un prilej de liniște și bucurie, numărul mare de pacienți care se prezintă în urgență ne arată că pentru mulți oameni, problemele de sănătate nu iau pauză. Am avut o echipă dedicată care a lucrat la capacitate maximă pentru a răspunde prompt fiecărui caz. În ciuda volumului ridicat de pacienți, personalul medical din cadrul UPU a reușit să gestioneze eficient situația. Echipele de medici, asistenți și infirmieri s-au mobilizat pentru a asigura îngrijiri prompte și de calitate. Este o perioadă în care ne dorim să fim alături de pacienți și să oferim sprijinul necesar. Echipa noastră este pregătită să intervină, indiferent de complexitatea cazurilor”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Timișoara.
Crăciunul este adesea asociat cu preparate delicioase, însă medicii recomandă evitarea exceselor. Alimentația echilibrată și hidratarea sunt extrem de importante pentru sănătate.
De menționat este și că preparatele tradiționale pentru masa de Crăciun au peste 100 de aditivi. S-a găsit prea mult zahăr în cozonac, sarmale, cârnați și jumări.
Concluzia vine după ce InfoCons a făcut un studiu cu privire la ingredientele preparatelor tradiționale de Crăciun care se găsesc fie în restaurante, fie se pot comanda online.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro