DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Studenta din București care și-a dat în judecată părinții pentru a-i obliga să-i plătească o pensie de 2.000 de lei. Pârâții consideră demersul „profund umilitor”

« Înapoi la articol

Comentarii (32)

mar_o_mar   •   04.07.2024, 08:13

Copiii din ziua de azi sunt nerecunoscatori oricat de mult le ai oferi. Noi mancam paine cu margarina si nu aveam atatea pretentii de la parinti, nici macar cand ne lasau nemamcati. Astazi, copiilor li se cuvine tot, vor bani cat mai multi, vor haine, case, masini, cosmetice, etc. Noi am muncit pe branci sa ni le facem pe toate, iar ei sunt niste nerecunoscatori, Cum adica. sa primesti si casa, si mancare, si bani, si tu sa ti dai parintii in judecata sa ti mai dea inca 2000 de lei pe luna? Noi am facut studiile in timp ce munceam, ne am paltit singuri medidatiile, iar astia vor totul la nas

golgol   •   04.07.2024, 07:55

Pai studenta are 20 ani și teoretic ea se poate întreține muncind .De exemplu în SUA studenții muncesc sa și plătească facultatea la noi își dau in judecata părinții să le dea bani lunar ...Doamne ferește!Ce nație am ajuns! Aleșii noștri se caută de bani dar de exemplu la medicina sunt locuri plătite de stat în facultate ,mediciniștii termina facultatea și au pretenția de salarii f mari !Pai statule român borfaș de ce nu faci ca in străinătate și pui taxa la orice facultate ,o taxa mare ,ca in tarile de afara ,sa vezi cum se culege grâul de neghină și cum vor munci studenții să și plătească facultatea SAU nu pui taxa și introduci clauza de 5,7 ani minim de profesat in România.Pai dai bani gratis și te plângi că n ai buget ,apoi taie pensiile speciale,toate ,apoi scade salariile bugetarilor cu bonusuri cu tot sub salariul președintelui țării,apoi reintrodu in Constituție legea profitului ilicit și să vezi atunci cum bugetul statului creste exponențial! Romania trezește te!

NicolaeS   •   04.07.2024, 07:22

Multa nesimtire este pe lumea asta. Vorba aia : "Vai de parintii care nu asculta de copii ". Mi-e mila de parinti cu asemenea odrasla. Nu vrea sa faca nimic doar sa primeasca bani.

    DStef   •   04.07.2024, 09:31

    NicolaeS   •  04.07.2024, 07:22

    Multa nesimtire este pe lumea asta. Vorba aia : "Vai de parintii care nu asculta de copii ". Mi-e mila de parinti cu asemenea odrasla. Nu vrea sa faca nimic doar sa primeasca bani.

    Si-au imbolnavit copila copila, cum puteti sustine asa ceva? Nu stiti ce s-a intamplat in familia aceea, asa ca mai usor cu criticile!

      NicolaeS   •   05.07.2024, 07:32

      DStef   •  04.07.2024, 09:31

      Si-au imbolnavit copila copila, cum puteti sustine asa ceva? Nu stiti ce s-a intamplat in familia aceea, asa ca mai usor cu criticile!

      Bine ca stii tu ce s-a intamplat in familia respectiva. Daca ai fi fost pe patul de spital cateva saptamani cu Covid cu un picior in groapa si cu lumanarea la capatai, la iesire ai fi testat si pisica zilnic. Au inbolnavit copilul ca au protejat-o si sau protejat si pe ei ? Au imbolnavit copilul ca i-au oferit tot ce se poate oferi casa, masa, educatie, bani si dragoste parinteasca ? Daca nu era dragoste nu ii ofereau atatea. Asa ca mai bine terminati cu aiurelile cum ca copii au toate drepturile iar parintii sunt pres in fata lor. Trebuie sa fie macar putin respect daca nu dragoste si din partea copiilor. Nu numai ignoranta si pretentii.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close