Deocamdată nu o să lucrez, aşa că mâncarea de acasă e sfântă. Zacusca de la mama e la putere!”, ne-a spus, ieri, Gabriel Ciulei, de 19 ani, din Târgovişte, în timp ce desfăcea bagajele cu merinde aduse de acasă.
«Calculatorul e piesa de rezistenţă!»


“În cămin n-ai ce să cauţi fără calculator. E piesa de rezistenţă! Îţi trebuie şi la teme, şi să te joci, să socializezi… Fără el nu exişti. Înainte de mâncare şi alte bagaje, p-ăsta l-am pus prima dată în maşină!”, spune Răzvan Ruse, de 19 ani, din Alexandria, student în anul I la Facultatea de Inginerie Industrială.
«Fără frigider e jale»
“Am adus de acasă frigiderul, că fără el e jale! Nu avem unde să ţinem mâncarea de-acasă”, ne-a declarat Alexandru Tisian (stânga), de 19 ani, din Călăraşi, student în anul I la Ingineria Sistemelor Biotehnice. El va împărţi camera cu Mihai Tuciurean, de 19 ani, din Feteşti.
Se pregăteşte de iarnă, cu aeroterma
Alexandru Ciupercă (22 de ani), student în anul IV la Facultatea de Electrotehnică, le-a cerut părinţilor să-i trimită aeroterma. “De luna asta se răceşte şi nu vreau să fac frigul”, ne-a zis Alexandru.

fotografii: Vlad Chirea

Urmărește-ne pe Google News