La începutul studiului, 70% din 184 de bărbați cu o vârsta medie de 48 de ani, nu puteau să aibă erecție. Până la sfârșitul experimentului medical, s-a descoperit că scorul funcției erectile a crescut de la 14,3 din 30 (mai puțin de 50%) la 21,3 (mai mult de 75%), bazăndu-se pe scara universală acceptată a indexului funcției erectile. Statisticile nu sunt departe de rata de succes înregistrată de Viagra – între 48% și 81%.

Studiul revoluționar este primul care a evaluat modul în care tratamentul pentru subțierea trombocitelor din sânge poate avea un impact asupra disfuncției erectile, în ciuda studiilor anterioare care leagă problemele de excitație cu volumul mare al trombocitelor.

Autorul principal al studiului, dr. Zeki Bayraktar, de la Universitatea Medipol din Istanbul, a explicat că unii bărbați au un volum mai mare de trombocite decât alții.

Aceste plachete mai mari, explică el, produc mai mult tromboxan, care este cunoscut ca fiind cel mai puternic agent de blocare a circulației.

Unii urologi au avertizat oamenii să ia această cercetare cu pe un vârf de sare, deoarece studiul nu a implicat o proporție mare de pacienți cu afecțiuni care prezintă cel mai mare risc de disfuncție erectilă, cum ar fi diabetul zaharat, hipertensiunea arterială și boala coronariană.


VIDEO EXCLUSIV. Gabriela Ambăruș, președintele MISA, a vorbit deschis despre marile scandaluri: orgii, tantra yoga și urinoterapie


 

 
 

Urmărește-ne pe Google News