DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Suferința nevăzută a dependenților de jocuri de noroc. Medici psihiatri: „Este o cocaină digitală și ei nu se pot ascunde de drog, este peste tot”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

symypescarul   •   19.05.2023, 15:25

Pai daca NU esti constient ca masinile/sloturile/pacanelele sunt facute/SETATE!!! pentru PROFITUL firmei,NU pentru castigul tau.Ori ai Q mort,ori esti inconstient.

Rahan5   •   19.05.2023, 14:25

Prin Bucuresti merg tranvaie cu Reclame pentru Jocuri de Noroc. Locatii de Jocuri de noroc sunt la tot pasul. Ar trebuii interzise asa ceva si permise doar la Sinaia si Cazinoul din Constanta.

Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE   •   19.05.2023, 09:27

este absolut dezgustatoare atitudinea statului si a "organismelor europene" in privinta jocurilor de noroc. Stim sigur ca nenorocim zeci de mii de familii pe an, dar continuam sa o facem pt ca banii pierduti de acesti oameni se impart talhareste intre stat si paraziti. "Societatea civila" care apara raul si previne binele, isi arata adevarata fata. Singurul rol al "societatii civile" este sa reprezinte zgomotos un procent infim din populatie, dar sa fie singura alternativa acceptata la aberatiile statului. Si cand statul da semne ca ar putea fi de folos cu adevarat cetatenilor, este rolul "societatii civile" sa se asigure ca asa ceva nu se intampla. Prostimea tre sa sufere

Marcu_89   •   19.05.2023, 09:14

Ce face statul când unul din ăsta conduce o firma cu sute de angajați ? Când dependența îl face sa piardă bani care nu sunt ai lui,sunt ai firmei,când amaneteaza acolo în sălile jocurilor de noroc bunuri,imobile și terenuri...Când acțiunile lui nesăbuite duc la adevărate tragedii în rândul familiei și salariaților din firma...Instituțiile statului nu au un control asupra pierderilor, sa poată sa oprească un asemenea dependent,sa l scoată din circuit,sa i interzică sa mai între într o sala sau sa acceseze mediul online...Legea "excluderii voluntare" pare ca e dată la mișto, ea nu duce la o însănătoșire a societății,o bagă mai rău în depresie.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close