Ivan a explicat că ideea de a construi „avanpostul” pe teritoriul gospodăriei sale i-a venit încă din primele zile ale invaziei rusești.

„Nu mi-am dat seama imediat despre ce e vorba. Când l-am întrebat ce face în grădină, mi-a spus că el este trăgător antiaerian și păzește orașul, casa noastră și pe mine”, a spus Liudmila, mama lui Ivan.

„Sunt gata să-mi apăr țara!”, a declarat, cu patos, micuțul. Iubește uniforma militară și, când va fi mare, Ivan visează să intre în armată.

Ivan a postat clipurile cu pregătirea adăpostului, săpatul tranșeelor și punerea capcanelor pentru „inamici”, iar urmăritorii lui de pe TikTok i-au apreciat eforturile.

„Munca” lui Ivan a fost remarcată chiar și de militarii din regiunea Volîn, care l-au vizitat pe puști. Ivan a primit de la soldați diferite obiecte din arsenalul armatei. A primit chiar voie să țină în mâini o mitralieră.

„Am fost foarte fericiți. Ivan al meu avea lacrimi în ochi. Bărbați atât de mari și de curajoși au venit să întâlnească un copil de 10 ani…”, a mai spus Liudmila.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina, declanșat de Rusia 

Foto: Suspilne.media

Urmărește-ne pe Google News