Emisiunea are rezervată în grila de primăvară a postului Prima TV câte o ediție pe săptămâna, unde patru vedete grupate în câte două echipe vor fi pe rând amfitrioni, respectiv musafiri la cină.
Echipele care gătesc sunt urmărite pe tot parcursul zilei, iar meniul va fi diferit de la o echipă la altă. Acestea vor fi supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan și vor găti meniuri diferite, care vor consta în aperitiv, fel principal și deșert.
Echipa care trebuie să gătească este filmată mai întâi la cumpărături apoi când gătește acasă la unul dintre membrii echipei, unde aceștia muncesc coț la coț și ocazional pot fi ajutați de soț sau soție, frate sau soră.
Ulterior, musafirii sunt primiți cu cina și apoi spre final, gazdele oferă musafirilor câte o surpriză. După aceea, urmează punctarea: oaspeții dau gazdelor note de la 1 la 10. Toate momentele se desfășoară sub ochiul critic al maestrului Horia Vîrlan, care va comenta și va evalua prestația vedetelor.
Super Cireașa de pe tort revine la Prima TV, într-o nouă formulă!
“Vor găti echipe, tot patru participanți vor fi, doar că se vor cupla în funcție de diverse criterii. Câte doi gătesc, sunt în tandem și se mai încurcă unii pe alții, unii vor să fie lideri și preiau frâiele, alții vor sta deoparte. Vor exista și conflicte. Super Cireașa de pe tort este o emisiune spumoasă, o emisiune care mi-e dragă pentru că așa am debutat și fără să vreau, m-am atașat de ea. Sunt peste 1.000 de episoade pe care le-am filmat și este normal că ea să facă parte din mine. Este o emisiune veselă și cu personalități din lumea noastră artistică și nu numai”, spune Horia Vîrlan despre acest nou proiect în care este impilcat.
Și chiar dacă se apropie Paștele… tu știi cum arată Crăciunul în casa unui bucătar-vedetă? Horia Vîrlan face 4 feluri de mâncare şi măcar 3 deserturi!