Cununia religioasă e programată pentru ora 17.00, însă, după ultimele zvonuri, se pare că slujba, ce va fi oficiată de mai mulţi preoţi, va începe, de fapt, la ora 18.00. Imediat după ce vor fi uniţi şi în faţa lui Dumnezeu, Roberta Anastase şi soţul ei îşi vor întâmpina invitaţii, 400 la număr, la ceea ce va fi o nuntă preţioasă, cu mâncăruri franţuzeşti şi băuturi fine.
Nu va avea sarmale în meniu
Mireasa a ţinut să-şi hrănească nuntaşii cu preparate fine, dar nu neapărat pentru a impresiona, ci pentru că s-a gândit că pe căldură nu cad bine la stomac mâncărurile grele, tradiţionale. “Nu am vrut să avem pe mese mâncare grea, gen sarmale sau fripturi grase, căci este vară şi nimeni nu le va gusta. Am preferat ceva uşor, care să poată fi consumat pe căldurile astea”, ne-a declarat deputata PDL. Aşa se face că meniul ales – care va fi tip bufet suedez şi al cărui preţ se ridică la 80 de euro de persoană – include, printre altele, caviar, somon, preparate franţuzeşti din pasăre, salate de crudităţi şi dulciuri rafinate. Totul va fi stropit cu şampanie franţuzească şi vinuri de pe Valea Prahovei.
De-a lungul nopţii, invitaţii Robertei la Palatul Ştirbei vor dansa pe muzica formaţiei lui Cătălin Geambaşu, a lui Aurel Tămaş şi a unei trupe de tinere violoniste, Hypnotic.
Roberta Anastase a spus „DA” în faţa ofiţerului stării civile! Iată primele imagini de la cununia civilă! FOTO