Fiorentina e aproape de calificarea in ‘optimile Cupei UEFA, dupa victoria cu 1-0 la Rosenborg. Omul-orchestra al florentinilor a fost si de aceasta data Adi Mutu, care a marcat singurul gol al meciului, reluand din apropiere, si a dat multe pase de geniu, nevalorificate de coechipieri.

‘Am demonstrat caracter. Am depasit criticile si am batut o echipa care a facut 7 puncte in Liga Campionilor. Acest succes ne da moral pentru meciurile viitoare. Speram sa ramanem printre primele patru echipe si din campionat, a declarat Mutu. ‘Gazzetta dello Sport il considera pe ‘Briliant fotbalistul numarul unu din trupa pregatita de Cesare Prandelli, notand dupa succesul de la Rosenborg: ‘Super Mutu o duce pe Fiorentina cu un picior in „optimile” Cupei UEFA.

Romanul a fost protagonistul meciului incheiat 1-0 cu Rosenborg. Romanul a marcat si a dat doua pase de gol, irosite insa de Montolivo si Cacia.

„Romanul a fost peste tot”

Si violanews.com l-a evidentiat pe Adrian Mutu, precizand ca ‘romanul a fost peste tot pe teren, pe dreapta, pe stanga, in centru, chiar si in aparare, cand a fost nevoie de el. Fiorentina e dependenta de el.

Rezultate din Cupa UEFA (16-imi de finala):

Aberdeen – Bayern 2-2
FC Zurich – Hamburg 1-3
Rosenborg – Fiorentina 0-1
Slavia Praga ? Tottenham 1-2
Bolton – Atletico Madrid 1-0
Benfica – FC Nurnberg 1-0
La Benfica, Sepsi nu a evoluat.
NOT?: Meciurile retur ale acestei faze a competitiei vor avea loc la 21 februarie.

Zenit – Villarreal 1-0
Galata – Leverkusen 0-0
AEK Atena – Getafe 1-1
Brann Bergen – Everton 0-2
Werder Bremen – Braga 3-0
Marseille – Sp. Moscova 3-0
Eindhoven – Helsingborgs 2-0
Anderlecht – Bordeaux 2-1
Rangers – Panathinaikos 0-0
Sporting Lisabona – Basel 2-0

Urmărește-ne pe Google News