Autopsia băiețelului a fost amânată cu o zi. Medii legiști au așteptat la IML și o echipă de experți independenți. Se pare totuși că solicitarea a fost făcută, prin avocat, de preotul care l-a botezat pe copil.

În urma autospiei a reieșit faptul că bebelușul a murit din cauza faptului că în plămânii săi a pătruns lichid, au declarat surse de la IML pentru Monitorul de Suceava. Acest fapt nu coincide neapărat cu faptul că băiatul s-a înecat cu apa din cristelniță, însă nici nu exclude această variantă.

Legiştii nu au putut spune dacă lichidul prezent în plămâni este apă din cristelniţă sau lapte. Însă rezultatele probelor recoltate la autopsie vor indica ce lichid se afla în plămânul bebelușului.

Faptul că micuțul avea lichid în plămâni a fost constatat și de medicii care au intervenit în încercarea de a-l salva. Micuțului i-a fost aspirat lichid din plămâni.

Duminică, 31 ianuarie, bebeluşul Iustin a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean Suceava, imediat după slujba de botez oficiată de preotul bisericii „Sf. Constantin şi Elena”, din Suceava. Băieţelul a murit a doua zi, iar tatăl copilului susţine că preotul ar fi provocat tragedia.

Urmărește-ne pe Google News