Conform declaraţiilor tinerei, originară din judeţul Galaţi, în ziua de 8 ianuarie, Victor Stroe, în vârstă de 33 de ani, ar fi ademenit-o într- unul dintre laboratoarele situate la etajul patru al facultăţii, sub pretextul realizării unui sondaj ce are legătură cu studenţii din provincie. Acolo, cu toate împotrivirile şi strigătele disperate de ajutor ale fetei, bărbatul s-ar fi năpustit asupra ei şi ar fi violat-o.

La insistenţele unui coleg, tânăra a reclamat violul la Secţia 20, dar abia patru zile după producerea faptei. Imediat, individul, care a mai fost închis trei ani pentru viol, a şi fost prins. Acesta nu neagă că a întreţinut relaţii sexuale cu studenta chiar în sala de curs, însă spune că totul s-a petrecut cu acordul ei.

Tânărul a păcălit-o că face un sondaj

Nici analizele de la IML, efectuate cu întârziere de studenta care a reclamat violul, şi nici celelalte probe strânse de anchetatori nu susţin, deocamdată, varianta tinerei. Individul mai este bănuit de tentativă de viol asupra unei puştoaice de 16 ani de care acesta ar fi încercat să abuze în scara unui bloc din cartierul Crângaşi.

Urmărește-ne pe Google News