Potrivit postării agenției, Taeil a fost implicat într-un dosar penal pentru o infracțiune sexuală, iar acum a fost eliminat din NCT.

SM Entertainment a transmis următoarea declarație: „Suntem SM Entertainment. Am aflat recent că Taeil a fost implicat într-un dosar penal legat de o infracțiune sexuală.

După verificarea faptelor legate de această problemă, am recunoscut gravitatea situației și am decis că Taeil nu își mai poate continua activitățile cu NCT. Am discutat această problemă cu Taeil și s-a decis că va fi eliminat din grup.

În prezent, Taeil cooperează pe deplin cu ancheta poliției. Vom reveni cu alte declarații pe măsură ce ancheta progresează.Ne cerem sincere scuze pentru îngrijorarea și suferința cauzate de artistul nostru”.

Trupa sud-coreeană NCT are 25 de membri împărțiți în șase trupe diferite, mai mici, cu nume precum NCT U și NCT 127, din care ambele a fost membru Taeil. S-a alăturat grupului pentru prima dată în 2016 și a ajutat NCT 127 să obțină opt titluri în Billboard 200, inclusiv albumele din top 10 „Sticker: The 3rd Album”, „2 Baddies” și „NCT #127: Neo Zone, The 2nd Album”, potrivit Forbes.com.

Urmărește-ne pe Google News