În momentul spargerii, care s-a produs în jurul orei 3 dimineața, Tahith Chong dormea în vila sa din Manchester.  Tânărul de 22 de ani a fost trezit de indivizi care aveau cagule pe cap şi ameninţat cu cuţitul la gât să le dea bijuteriile, ceasurile, dar și gențile de lux.

În timpul jafului, potrivit anchetorilor, hoții au râs de fotbalist pentru că avea un sistem „prost” de securitate al casei.

„A fost o experienţă teribilă pentru el, a rămas în stare de şoc. A fost trezit de trei bărbaţi înarmaţi, cu cagule, care i-au pus cuţitul la gât. De asemenea, i-au pus lanternele în ochi şi i-au ordonat să se ridice şi să le dea obiectele. Părea că ştiau ce fac şi ce urmăresc”, a declarat o sursă pentru lefigaro.fr.

„Ştiau cine este şi îi spuneau pe nume. Şi chiar i-au spus că trebuie să-şi îmbunătăţească securitatea locuinţei sau riscă să i se întâmple din nou. Este înfricoşător. A rămas extrem de zguduit”, a precizat aceeași sursă.

Tahith Chong este împrumutat în prezent la Birmingham, dar s-a întors la Manchester pentru a-şi trata o accidentare la inghinali.

A fost a cincea spargere a unei locuințe a unui fotbalist de la Manchester United după Crăciun. În urmă cu două săptămâni, lui Paul Pogba i-a fost spartă locuința, în timp ce juca pentru Manchester United în Liga Campionilor.

FOTO: EPA

Urmărește-ne pe Google News