Takeoff, cel de-al treilea membru al trupei Migos din care făceau parte și rapperii Quavo și Offset, a murit anunță TMZ. Artistul în vârstă de 28 de ani, pe numele real Kirshnik Khari Ball, a fost împușcat fatal pe o pistă de bowling în Houston, în jurul orei 2.30 dimineața. Takeoff a fost declarat mort la fața locului.

Alte două persoane aflate acolo au fost împușcate și transportate la spital. Quavo, prezent și el la fața locului, a scăpat fără a fi rănit.

Pe Twitter, prietenii și fanii au postat mesaje de adio pentru rapper. „Îmi amintesc că Takeoff a fost un tip cu picioarele pe pământ”, a scris boxerul Chris Eubank jr.

„Nu pot să cred că trebuie să spun asta din nou despre o altă tânără vedetă de culoare ucisă fără motiv, ceva chiar trebuie să se schimbe în industrie”.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Sunt în stare de șoc, nu pot să cred! Sper să nu fie adevărat”, au mai scris admiratorii, potrivit theguardian.com.

Despre artistul Takeoff

Takeoff s-a născut în Lawrenceville, Georgia, în anul 1994. El a început să cânte cu Quavo și Offset, unchiul și verișorul lui, în anul 2008 sub numele Polo Club. În anul 2011, trioul a lansat Juug Season, mixtape-ul lor de debut ca Migos.

Doi ani mai târziu, trupa Migos a lansat „Versace”, primul lor hit mainstream. Melodia a prins la public și a fost în cele din urmă remixată de rapperul canadian Drake, care a continuat să aibă o asociere de lungă durată cu toți cei trei membri ai trupei.

De asemenea, Migos sunt cunoscuți și pentru piesa „Bad and Boujee”. Ca artist solo, Takeoff a lansat un album în anul 2018.

FOTO: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News