Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii septembrie, într-un cartier din Cluj-Napoca, în timp ce pe stradă se aflau mai multe persoane.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a informat, marţi seară, că poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţa tânărului de 19 ani, într-un dosar penal deschis pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Din cercetările preliminare a reieşit că, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 20:15, în urma unor neînţelegeri în trafic, tânărul ar fi utilizat un pistol de tip airsoft şi ar fi tras un foc asupra unui autoturism, care se deplasa pe o stradă din cartierul Grigorescu, din municipiul Cluj-Napoca, distrugând luneta acestuia”, a arătat IPJ Cluj.

Cel care a sesizat Poliția este victima agresiunii, un alt tânăr de 24 de ani.

„În urma incidentului, persoana vătămată, un tânăr de 24 de ani, a sesizat poliţia prin apel la 112. La momentul comiterii faptelor, pe strada respectivă se aflau mai multe persoane, afectând ordinea şi liniştea publică”, mai informează Poliția Cluj.

În urma percheziţiei, agenții au găsit în casa agresorului un tub de gaz pentru pistol neletal, tip airsoft, precum şi o pungă care conţinea bile de culoare albă, de 0,25 grame fiecare.

Ca urmare, tânărul a fost reţinut pe 7 octombrie pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Urmărește-ne pe Google News