Bărbatul lucra la firma în cauză de 5 zile. Noaptea trecută acesta l-ar fi sunat pe patronul societăţii şi l-a chemat acolo unde lucra, fără a-i spune însă de ce.

Dimineaţă, când bărbatul a ajuns în zonă l-a găsit pe ucrainean într-o baltă de sânge, împuşcat în cap.

Îngrozit, omul a sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de criminalişti, anchetatori şi poliţişti din cadrul Serviciului de Arme şi muniţii.

De asemenea, la locul solicitării a ajuns şi un echipaj de ambulanţă, însă cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul, rana tânărului din zona tâmplei drepte fiind incompatibilă cu viaţa.

Potrivit comunicatului IPJ Botoșani, lângă victimă se afla o armă de vânătoare.

În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

Totodată, potrivit procedurii, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.


*Telverde Antisuicid: Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului, între orele 19.00 și 7.00, la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin e-mail, la sos@antisuicid.ro.

*Helpline DepreHUB: Pentru sprijin și prim-ajutor psihologic – puteți contacta hub-ul antidepresie, primul de acest fel din România, la numărul de telefon 037 445 6420 (apelabil gratuit la nivel național din orice rețea). Linia este deschisă nonstop.

În cazul în care simțiți că sinuciderea este iminentă, apelați de urgență 112.

Urmărește-ne pe Google News