Șoferul a remarcat incidentul și a făcut o sesizare Poliției Cluj.

„Ieri-dimineață în jur de ora 9:22, într-un troleibuz de pe linia 4, 324 număr de inventar, când a ajuns șoferul în Piața Gării a auzit o pocnitură. S-a oprit în stație și a văzut geamul de la ușa 4 spart, iar domnișoara a fugit. Nu cunoaștem motivul, nu a avut nicio reacție, nu a fost surprinsă. Șoferul nostru a declarat evenimentul la poliție și a depus și plângere penală”, a spus Alin Oaida, șef Serviciu Exploatare CTP Cluj.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 1

FOTO-Cluj 24

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea persoanei.

„La data de 9 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin plângere de către un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, ce conducea un mijloc de transport în comun, cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 9.20, o persoană necunoscută ar fi spart ușa de sticlă din capătul vehiculului. 

În continuare, polițiștii desfășoară verificări pentru identificarea persoanei, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Urmărește-ne pe Google News