Vânzătoarea din magazin a fost cea care a sunat la 112 și a spus că un tânăr și-a atacat fosta iubită, a înjunghiat-o cu un cuțit în spate, iar pe mama acesteia a lovit-o de mai multe ori cu pumnii și cu picioarele.

După atac, agresorul s-a făcut nevăzut, însă polițiștii l-au prins în scurt timp. Tânăra de 24 de ani, fosta concubină, a fost internată în Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Starea ei este una stabilă, potrivit medicilor.

„Poliţiştii au stabilit că în timp ce acestea se aflau în incinta unui magazin, din Craiova, un tânăr de 24 de ani, din localitate, fostul concubin al tinerei, în urma unor discuţii în contradictoriu, le-ar fi agresat fizic şi totodată ar fi lovit-o pe tânără cu un obiect tăietor-înţepător în zona spatelui, provocandu-i leziuni, după care ar fi părăsit locaţia, fugind într-o direcţie necunoscută”, a transmis IPJ Dolj.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că faţă de tânăr, instanţa de judecată a emis ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni, prin care acesta avea obligaţia de a nu se apropia la mai puţin de 100 de metri faţă de tânără şi de mama acesteia cât şi de locuinţa acestora.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca instanța să stabilească o pedeapsă pentru acesta.

Urmărește-ne pe Google News