Marți seara, micuța localitate bavareză Tegernsee a fost lovită de o dramă cumplită. S-au auzit mai întâi urlete, apoi o desfășurare impresionantă de forțe ale poliției a avut loc în liniștitul orășel, s-au auzit împușcături și doi oameni au murit: o româncă de doar 25 de ani și soțul ei italian, 46 de ani.

Cristina avea 25 de ani și era mama unui băiețel. Foto: Facebook / Flori V.

Totul a început în jurul orei 17:00, când un vecin a sunat la 911 și a raportat că se aud strigăte puternice din apartamentul alăturat. Acolo locuia tânăra mămică împreună cu fiul ei de 18 luni. Tatăl copilului, un italian de 46 de ani originar din Calabria, a intrat peste femeie în casă și cei doi s-au luat la ceartă.

Cristina a vrut să se întoarcă în România, l-a reclamat pe soț la Poliție

Românca i-a cerut să iasă din casă. Când au sosit polițiștii, italianul a înjunghiat-o de mai multe ori pe balcon, sub ochii agenților. A detonat apoi spre aceștia o petardă și a început să strige la ei să tragă, să-l împuște.

Martorii au povestit pentru sursa citată că atunci când au văzut bodycam-urile polițiștilor și reflectoarele aprinse au crezut că se filmează o scenă de film.

Acesta este balconul în care a fost ucisă Cristina. Foto: Merkur

Unul dintre agenți a tras de două ori asupra italianului, care a murit pe loc. Anchetatorii au declarat că polițistul care a tras s-a simțit amenințat și în același timp a vrut să salveze viața femeii înjunghiate. Din păcate, românca, găsită grav rănită pe balcon, a murit în timp ce primea îngrijiri medicale.

Rosario, italianul care a ucis-o pe Cristina, se certa des cu ea, spun apropiații, pentru că fata voia să-l părăsească și să se întoarcă în România. Ea ceruse ajutor poliției, cu săptămâni în urmă.

Rosario, italianul care a ucis-o pe româncă. Foto: Facebook / Francesco S.

“Au fost anchete”, confirmă purtătorul de cuvânt al poliției, Martin Emig, dar spune că italianul nu a avut antecedente penale. Se pare însă că i s-a interzis chiar intrarea în apartament.

Nu a ținut cont de restricție și a dat buzna peste tânăra mamă, care era singură în casă cu fiul ei. Micuțul a fost martor la întreaga scenă.

Urmărește-ne pe Google News