Amintim faptul că incidentul rutier s-a soldat cu moartea ambilor tineri. Cel de-al doilea tânăr avea vârsta de 15 ani.

Conform surselor „Adevărul”, băiatul de doar 22 ani a „reușit” în doar doi ani (între 2022-2024) să fie sancționat de peste 20 de ori. Polițiștii l-au prins de șase ori fără documente. Ulterior, oamenii legii i-au aplicat sancțiuni pentru nemodificarea certificatului de înmatriculare, oprire într-un loc nepermis, depășirea vitezei legale cu mai bine de 50 km/h, nerespectarea circulației pe benzi și lipsa trusei medicale. 

Pe lângă acestea, tânărul a fost prins la volan și fără centura de siguranță. Ba mai mult, i-a fost suspendat și dreptul de a conduce de trei ori (cumul de puncte, comportament agresiv/derapaj controlat și încălcarea regulilor cu privire la depășire).

În doar câteva zile, mai exact la data de 10 octombrie, tânărul de 22 de ani rămânea fără dovada eliberată pentru agresivitate, urmând să intre în perioada de suspendare pentru cumul de puncte.

Potrivit unui comunicat al IPJ Argeș, vehiculul venea din direcția Căteasca și se îndrepta spre Crângurile. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, însă ancheta este în desfășurare pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Urmărește-ne pe Google News