Țăndărică a spus că în Ajun de Crăciun va bate tobele alături de trupa Zece Prăjini în centrul oraşului Piatra Neamţ, iar apoi va ajunge acasă, în Iaşiul natal.

La cumpăna dintre ani, Ţăndărică va concerta în piaţa din Iaşi, alături de Rona Hartner şi de Fanfara Zece Prăjini.

„Avem tot anul diferite sărbători şi facem chefuri, măcar acum ar trebui să fim mai cumpătaţi, ceea ce evident că nu se întâmplă, facem cumpărături şi mâncare mai mult decât avem nevoie şi uităm ceea ce e mai important. Crăciunul înseamnă să te apropii mai mult de spiritualitate, de meditaţie, împreună cu familia, să facem o călătorie spirituală asupra anului care a trecut, cu bune cu rele, e un moment de veghe alături de famile. Anul 2018 sper să aducă lucruri mai bune pentru toată lumea“, a spus Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Ovidiu Lipan Ţăndărică, în vârstă de 64 de ani, este unul dintre personajele care au scris și încă scrie istoria muzicii rock româneşti. Un artist complex, el este omul-poveste care a “ţinut ritmul“ unei generaţii în trupele-emblemă ale muzicii româneşti Roşu şi Negru şi Phoenix. Într-un interviu pentru Libertatea, Ovidiu Lipan, zis “Ţăndărică” a povestit despre  copilărie, despre perioada petrecută în “închisoarea din libertate” – Germania – şi în “colivia de aur” – România, despre Phoenix, familie, îngeri păzitori, echilibru și iubire.

Ovidiu Lipan Țăndărică a refuzat să cânte în Piața Victoriei, la Târgul de sărbători organizat de Primăria Capitalei. ”Piața Victoriei este piața celor care doresc să se manifeste, nu un loc al muzicii, culturii sau diversiunii”, scria Țăndărică pe Facebook ăn 1 decembrie.

Citește și: VIDEO/ Hrușcă, mărturisiri emoționante înainte de sărbători. ”Crăciunul ar fi perfect cu mama și tata”

Urmărește-ne pe Google News