Cele mai ieftine produse pe care le găsiți la Târgul de Crăciun din Sibiu sunt covrigii, 15 lei un șirag, și turta dulce, gata ambalată, care costă 12 lei.
Pentru o porție medie de mâncare, vizitatorii ajung să achite aproximativ 50 de lei de persoană, în condițiile în care o felie de pâine costă 1,5 lei, o porție de murături 8 lei și 4 lei, muștar sau ketchup.
Toate acestea se adaugă felului principal, care costă, în general, 13,5 lei/100 g: ciolan de porc, cârnați prăjiți, ceafă la grătar, friptură de porc, piept de pui sau ceafă afumată.
La Sibiu, două sarmale mari costă 35 de lei. Alături, clientul primește varză călită, pâine și smântână.
Legumele la grill se vând cu 25 de lei, iar pentru o porție de cartofi prăjiți se plătește 15 lei. Tocana de vită costă 40 de lei, o porție de fasole 20 de lei, frigăruile, 35 de lei, iar un meniu cu pui ajunge la 33 de lei.
Un pahar de vin roșu costă între 12 și 17 lei, un ceai, 8 lei, la fel ca o cafea. La desert, vizitatorii se pot răsfăța cu clătite, una simplă costă 20 de lei, la cele cu topping, prețul este aproximativ 30 de lei, iar un cozonac secuiesc este 25 de lei.
Târgul de Crăciun Sibiu 2024 aduce 120 de expozanți din 36 de județe ale României, o roată panoramică, un patinoar special, dar și Atelierul lui Moș Crăciun. Târgul are loc de pe 15 noiembrie 2024 și până pe 5 ianuarie 2025, iar Sibiul devine „Capitala Crăciunului”, după cum au anunțat organizatorii.