Reprezentanții Brigăzii Rutiere au fost sesizați în jurul orei 15.20 în legătură cu un accident produs pe strada Nicolae Cânea.

„Din primele date, conducătorul unui autovehicul taxi, în vârstă de 65 de ani, în timp ce se deplasa pe str. Arbustului, a acroșat un autovehicul staționat. Ulterior producerii accidentului de circulație, acesta a efectuat virajul la stânga pe str. Prudenței, unde a intrat in coliziune cu alte patru autovehicule staționate”, se precizează în comunicat.

După cele două incidente, șoferul și-a continuat deplasarea către strada Nicolae Cânea, unde „a intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în mișcare, iar în urma impactului a lovit un auto staționat și un pieton aflat pe trotuar”.

Taximetristul și o femeie în vârstă de 89 de ani au fost răniți în urma celui de-al treilea accident și au fost transportați la spital.

De asemenea, taximetristul și șoferul celuilalt autoturism aflat în mișcare au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând „o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autovehiculului taxi și 0 pentru celălalt conducător auto”.

Foto: Facebook.com/accidente.ro/noaptedenoapte.ro

Urmărește-ne pe Google News