Zeci de miliardari ai Americii pur și simplu nu au fost suficient de bogați pentru a ajunge pe lista Forbes 400 din acest an. Aici ne referim la oameni puternici din punct de vedere financiar precum Oprah Winfrey (valoare netă estimată: 3 miliarde de dolari), Jay-Z (2,5 miliarde USD), Tom Ford (2,2 miliarde USD), Kim Kardashian (1,7 miliarde de dolari), Taylor Swift (1,3 miliarde de dolari), Magic Johnson (1,2 miliarde de dolari), Jerry Seinfeld (1,1 miliarde de dolari) și Arnold Schwarzenegger (1 miliard de dolari).

Palmer Luckey (2,4 miliarde de dolari), cofondatorul Scale AI, Alexandr Wang (două miliarde de dolari), fondatorul Bilt Rewards, Ankur Jain (1,2 miliarde de dolari), și CEO-ul OpenAI, Sam Altman (1 miliard de dolari), sunt alți bogați care nu au reușit să-și facă loc în Forbes 400 din 2024.

Desigur, există întotdeauna și anul viitor. Întrebați-o pe Jayshree Ullal, președintele și CEO-ul Arista Networks, știe cel mai bine. În 2023 nu a ajuns în top din cauză că a fost mai sărac cu 100 de milioane de dolari, dar în ultimele 12 a dat lovitura și a ajuns la masa bogaților, cu o avere netă estimată la 4,4 miliarde de dolari.

Urmărește-ne pe Google News