Atacul a avut loc miercuri, 28 iunie, pe o stradă din orașul Turnu Măgurele. Victima se plimba împreună cu o fată, moment în care a fost atacat de cei doi indivizi. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată pe o stradă.

Potrivit sursei menționate, băiatul de 14 ani l-a lovit cu pumnul în zona feței, iar cel de 16 ani l-a înjunghiat în spate.

Tânărul de 17 ani s-a dus la un spital din Turnu Măgurele, ieri în jurul orei 4 dimineața, unde le-a spus medicilor că a fost victima unui atac. Astfel, a fost alertată poliția care a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Forțele de ordine i-au identificat pe cei doi agresori, dar nu i-a găsit la domiciliu pentru a fi ridicați pentru audieri.

Între timp, victima a fost transportată la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” din București, pentru investigații suplimentare.

Incidentul vine la scurt timp după ce un elev de 17 ani a înjunghiat mortal o fată de 14 ani și a rănit grav un tânăr de 19, în Grădina Botanică din Craiova.

Urmărește-ne pe Google News